ARAŞTIRMA PROJEMİZİN SUNUMU ÖĞRENCİLERİMİZ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN YAPILDI

"Ali İçi İletişimde Helikopter Anne-Baba Davranışlarında Ödemiş Bilsem Örneği " isimli araştırma projemiz öğrencilerimiz ve felsefe öğretmenimiz Arzu GÜLTEKİN tarafından  velilermize aktarıkdı.

12.02.2024 43

13.01.2024 tarihinde Bilsem BYF,ÖYG,PROJE öğrenci velilerine yönelik  2204-B  Tubitak Projeleri kapsamında yürütülen   ‘Ali İçi İletişimde Helikopter Anne-Baba Davranışlarında Ödemiş Bilsem Örneği ‘ konulu çalışma  için Felsefe  Öğretmeni Arzu Gültekin ve öğrencileri Ecrin ÖZBABA,Zeynep CERİT,Sılanur AKAR tarafından hazırlanan sunum ile helikopter ebeveynlik konusunda farkındalık oluşturulmuştur. Yapılan sunumda ,  yürütülen bilimsel çalışmanın kapsamı ,içeriği, helikopter ebeveyn kavramı, helikopter anne-baba tutumları,anne-babaların sahip olması  gereken tutum ve davranışlar ,araştırmada uygulanan dereceleme ölçeklerinin sonuçlarına dair bilgilere yer verilmiştir.